Jokaisen tutkimuksen tuloksia analysoidaan huolellisesti. Analyysillä haetaan signaaleja, joiden avulla voidaan ymmärtää projektin mielen. Tulkinnan perusteella voidaan johtaa johtopäätöksiä ja muokata tulevia suunnitelmia.
- Avaimet
Vakio 1 Tulokset: Kuvaus ja Vertailu
Tässä osassa esitellään Tutkimus 1 tulokset. Seuraavaksi on selvitys jokaista tulosta kohti ja se vertaillaan toisiinsa. Päämäärät näytetään taulukkoina jotta helpointa on ymmärtää tulokset.
- Tulokset on/ovat esitelty
- Analysointi toteutetaan seuraavassa
- Yleiskatsaus on/ovat esitetty
Arvioiden Vaikutus Tuloksiin
Jokaisella tavalla on oma mittarinsa, ja tulokset riippuvat vakioiden tarkasta käyttöönottamisesta. Kompleksiset vakiot voivat muokata tehon määrää, ja sen vuoksi on tärkeätä huomioida niiden rooli. Esimerkiksi vakiot ovat väärät, tuloksen voivat olla virheelliset.
- Näin ollen
Selvityksen pohjalta
Vakioiden avulla voidaan edellyttää tuloksen suhteen. Tässä tapauksessa, määritelty vakiot ohjaavat tulosten luonnetta.
- Esimerkiksi: Jos vakio on iso, tulos näyttää myönteinen.
- Toisessa tapauksessa: Jos vakio on negatiivinen, tuloksesta tulee yksipuolinen.
Tästä syystä vakioiden käyttöön on suositeltavaa oikean tuloksen saavuttamiseksi.
Vakioiden Muutoksen Vaikutus Tuloksille
Päästään siis asiaan. Kun vakiot muuttavat olosuhteissa, se click here on kuin heittää pallon kentälle. Tulokset voivat muuttua epävakioksi . Se voi olla hyödyllinen, mutta myös vahinkoihin johtava.
Se on kuin arviointiprosessi - jos meillä on normaaliset standardit, saamme samanlaista tulosta. Mutta kun mutamme ympäristöä, saamme uusien tuloksia.
Tulosten tarkastelu: Suuntaus ja Vaihtelu
Tarkastelemme kohta/alue/segmentti tulosten suuntaus/suuntia/suunnat ja tendenssejä/trendit/muutoksia. Tehdään/Edistetaan/Käydään läpi tarkempi analyysi/tutkimus/selvitys näyttöön/tuloksia kohti/tietoihin perustuen viimeisen/menneen/vuoden aikavälin/jakson/kauden. Olemme mielenkiintoisia/huomiossa/varma nähdä kuinka/millainen/mitkä kehitys/muutos/suuntaus on näkynyt/oikeastaan/todellisuudessa.
- Yksi/Toinen/Kolmas tekijä/tavoite/haaste
- Toinen/Kolmas/Ensimmäinen tekijä/tavoite/haaste
- Yksi/Toinen/Kolmas näkökohta/vaihtoehto/mahdollisuus
Comments on “Tulosten Analysointi ja Tulkinta ”